Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow date met John Stamos

Shownieuws

Sheryl Crow en John Stamos zijn aan het daten. Het paar zou zijn gekoppeld door een wederzijdse vriendin en belt voortdurend met elkaar.

Sheryl Crow heeft haar zorgen achter zich gelaten. Na de breuk met wielrenner Lance Armstrong en haar gevecht tegen borstkanker is de Amerikaanse zangeres aan het daten geslagen met acteur John Stamos. Eerder deze maand hadden ze hun eerste afspraakje, meldt het Amerikaanse magazine Life & Style. Naar verluidt zijn de twee door een wederzijdse vriendin gekoppeld.

Volgens het blad willen zowel de 44-jarige Crow als de twee jaar jongere Stamos het rustig aan doen. Zo zou John haar niet meteen mee uit eten hebben gevraagd, maar eerst hebben geopperd een kopje koffie te drinken in een winkelcentrum in Malibu. Volgens een bron van het blad hangen de twee sterren voortdurend met elkaar aan de telefoon. "Ze gaan helemaal in elkaar op. Dit kan echt uitgroeien tot meer."

John Stamos deed vrouwenharten sneller kloppen als Jesse in de hitserie 'Full house'. Hij was zes jaar getrouwd met de half-Nederlandse actrice Rebecca Romijn. Zangeres Sheryl Crow, die hits scoorde als 'All I wanna do', verbrak eerder dit jaar haar verloving met zevenvoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong. In februari werd bij haar borstkanker geconstateerd. Dinsdag trad zij voor het eerst weer op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen