Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nurlaila Karim zingt met Vanessa Williams

Shownieuws

Vanessa Williams heeft de Nederlandse Nurlaila Karim gevraagd de tweede stem te zingen van de wereldhit 'Save the best for last' tijdens Musicals in Ahoy'.

De Amerikaanse zangeres en musicalster Vanessa Williams heeft de Nederlandse Nurlaila Karim gevraagd de tweede stem te zingen van de wereldhit 'Save the best for last' tijdens Musicals in Ahoy'. "Ik was van plan het alleen te doen, maar jij hebt een wereldgeluid", zei Wiliams tegen Nurlaila. Musicals in Ahoy' ging donderdag in première.

Karim was er helemaal beduusd van, meldt De Telegraaf vrijdag. "Vanessa Wiliams staat voor mij voor sterrendom", zegt de zangeres in de krant. "Zij kan alles, heeft vier kinderen en is de bekendste zangeres en musicalster van Amerika."

Collega-musicalster Carolina Dijkhuizen snapt wel waarom Williams Karim heeft gevraagd mee te zingen. "We hebben allemaal auditie gedaan voor de rol van Dorothy in 'The wiz'. Maar ik stond in de gang toen Nurlaila aan de beurt was. Dan weet je: zij wordt het. Zij heeft die wereldklasse. Net zo'n superstem als Diana Ross."

'The wiz' is een bewerking van het beroemde verhaal van 'The wizard of Oz' en is vanaf september te zien in het Utrechtse Beatrixtheater. Karim neemt de rol van Dorothy op zich en Danny de Munk speelt de titelrol. Musicals in Ahoy', met Vanessa Williams als 'special guest', is tot 28 mei te zien in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen