Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renate Verbaan valt niet voor gladde praatjes

Shownieuws

Renate Verbaan houdt niet van gladde praatjes. "Ik heb liever dat iemand een beetje onhandig is als hij mij wil versieren", zegt de TMF-vj in Panorama.

Renate Verbaan houdt niet van gladde praatjes. "Ik heb liever dat iemand een beetje onhandig is als hij mij wil versieren", zegt de TMF-vj deze week in Panorama. Verbaan vindt humor en uitstraling het belangrijkste bij een eerste ontmoeting en zoenen na een eerste date is geen enkel probleem. De favoriete mannen van Verbaan zijn Robbie Williams, Michiel Huisman en Gavin Rossdale van de band Bush.

Renate heeft al jaren een relatie met presentator Winston Gerschtanowitz. Ze werd door een gezamenlijke vriendin aan hem gekoppeld.

In het interview met Panorama somt de presentatrice ook haar afknappers op: smakken en met open mond eten, continu opscheppen over jezelf en op lompe wijze met haar omgaan. Maar Verbaan heeft ook drie tips voor jongens: geef een meisje het gevoel dat ze de leukste is die je kent, leer koken -al is het maar een beetje-, en kijk als je samen bent niet om de vijf minuten op je telefoon of je sms'jes hebt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen