Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henny Vrienten stelt nieuwe Doe Maar samen

Shownieuws

Henny Vrienten neemt vanaf eind mei audities af voor de muzikanten in de nieuwe popmusical Doe Maar!. De première is volgend jaar op 28 januari in Tilburg.

Goed kunnen zingen, uitstekend uit de voeten kunnen met een instrument en garant staan voor het specifieke 'Doe Maar-geluid'. Dat zijn drie van de eisen waaraan de muzikanten van de nieuwe popmusical Doe Maar! moeten voldoen. Wie zich geroepen voelt, kan eind deze maand en begin volgende maand meedoen aan de audities. De kandidaten worden beoordeeld door Henny Vrienten, voormalig zanger en bassist van Doe Maar.

Vrienten is de muzikaal leider van de musical. De musici die uiteindelijk worden gecast, moeten het Nederland van de jaren tachtig doen herleven, meldt theaterproducent V&V Entertainment donderdag. Destijds vierde de band zijn hoogtijdagen met hits als 'Sinds 1 dag of 2' en 'Smoorverliefd'. De musical draait om twee meisjes die op het punt staan volwassen te worden en een groot geheim koesteren dat ze voor altijd verbindt.

De popmusical gaat op 28 januari in première in Tilburg. Het is dan precies 25 jaar geleden dat Doe Maar zijn eerste nummer 1-hit scoorde met 'De Bom'. Voor de hoofdrollen zijn Lenette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Daniël Boissevain en Jan Rot aangetrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen