Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers presenteren Shownieuws

Shownieuws

Gordon en René Froger presenteren vrijdag met Gerard Joling en Ellemieke Vermolen Shownieuws. De Toppers zingen ook hun WK-single 'Wir sind die Holländer'.

Gordon en René Froger presenteren vrijdag met Gerard Joling en Ellemieke Vermolen het programma Shownieuws. Gordon, Froger en Joling, samen bekend als de Toppers, zingen in het SBS 6-programma ook hun WK-single 'Wir sind die Holländer'. Daarnaast kiezen ze hun favoriete showbizzmoment.

Joling en Vermolen zijn vaste presentatoren van het entertainmentprogramma. De gastpresentatie van Gordon en René Froger vindt plaats in het kader van de concertserie Toppers In Concert. De drie zangers geven over anderhalve week drie concerten in de Amsterdam ArenA. Alleen het laatste concert op 28 mei is nog niet uitverkocht. Dit concert werd wegens grote belangstelling aan de eerste twee toegevoegd.

Gerard Joling werkt al ruim twee jaar als presentator voor Shownieuws. De zanger was eerst in het programma te zien als invaller voor Victor Brandt en Daniëlle Overgaag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen