Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCartney en Mills wijten scheiding aan media

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills beschuldigen de media van hun scheiding. Het gerucht gaat dat het komt omdat het niet botert tussen Mills en Stella McCartney.

(Novum/AP) - Paul McCartney en Heather Mills geven de media de schuld van hun scheiding. Die zouden voor zoveel druk en stress hebben gezorgd, dat hun relatie eronder leed. Mogelijk doet het stel met dit verwijt een poging geruchten te sussen dat de breuk voortkomt uit onenigheid tussen Mills en de kinderen van McCartney. Vooral met modeontwerpster Stella zou het niet boteren.

De 63-jarige popster en de 38-jarige Mills kondigden woensdag aan uit elkaar te gaan. Het paar trouwde in 2002, vier jaar nadat McCartneys eerste vrouw Linda aan borstkanker overleed. Samen hebben ze een 2-jarige dochter, Beatrice. Uit zijn eerste huwelijk heeft McCartney drie kinderen, James, Mary en Stella.

Verscheidene media speculeren inmiddels druk over het geld dat Mills aan de scheiding overhoudt. In de jaarlijkse lijst van de rijkste Britten van de Sunday Times wordt het vermogen van McCartney geschat op 1,2 miljard euro. Naar verluidt zijn de voormalige Beatle en Mills in gemeenschap van goederen getrouwd en houdt zij tussen de 148 en 296 miljoen euro aan de breuk over.

McCartney liet woensdag op zijn website weten dat hij erg van slag is door de suggesties dat Mills alleen om zijn geld met hem is getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen