Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie heeft geen spijt van Hotel Big Brother

Shownieuws

Bonnie St. Claire heeft geen spijt van haar deelname aan Hotel Big Brother. Hoewel 'veel gekke dingen' zijn gebeurd, kijkt ze met een goed gevoel terug.

Bonnie St. Claire heeft geen spijt van haar deelname aan Hotel Big Brother. Hoewel in het televisieprogramma 'veel gekke dingen' zijn gebeurd, kijkt de 56-jarige zangeres met een goed gevoel terug, zegt ze donderdag in Algemeen Dagblad.

Bonnie is vooral blij met de vriendschap die ze heeft opgebouwd met Viola Holt. "Ze dachten vooraf dat Viola en ik elkaar in de haren zouden vliegen, maar ze is juist een heel goede vriendin geworden." Tijdens Hotel Big Brother boterde het niet echt tussen de bekendheden in het pand. Zo verliet Gert Timmerman het huis voortijdig, omdat hij zijn ei niet kwijt kon in het Talpa-programma.

Bonnie stapte in januari met Viola, Frank Awick, Monique Sluyter, Bart Spring in 't Veld, Gert Timmerman en Kelly van der Veer in Hotel Big Brother. Het programma was acht weken te zien. De 'hoteliers' moesten in die tijd zo veel mogelijk geld inzamelen voor de kinderhospices van Mappa Mondo, een project van het Rode Kruis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen