Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Treble ziet geen leuke vrijgezellen in Athene

Shownieuws

Treble heeft in de Griekse hoofdstad Athene weinig leuke vrijgezelle mannen gezien. Niña van Dijk verbaast zich over de homoseksuelen rond het Songfestival.

Treble heeft in de Griekse hoofdstad Athene weinig leuke vrijgezelle mannen gezien. Bandlid Niña van Dijk verbaast zich zelfs over de vele homoseksuelen die zich rond het Eurovisie Songfestival ophouden. "Ik wist dat hier veel nichten rondlopen, maar zóveel: dat is een tegenvaller", zegt ze donderdag in Algemeen Dagblad.

De 20-jarige Niña is nog vrijgezel en hoopte in Athene een leuke jongen tegen te komen. Maar dat viel tegen. "Heb je jezelf mooi gemaakt en wat lekkers om naar te kijken aangetrokken, is er geen hond die interesse toont. Terwijl onze choreograaf Tim Noble bedolven wordt onder de aandacht van de mannen."

Niña neemt donderdag met haar zusje Djem en Caroline van Dijk voor Nederland deel aan de halve finale van het Songfestival in Athene. Als Treble bij de eerste tien eindigt, mag de groep zaterdag deelnemen aan de finale.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen