Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney gaat scheiden

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills gaan scheiden. Volgens de Daily Mirror heeft de 63-jarige poplegende zijn 38-jarige vrouw gevraagd hun huwelijk te ontbinden.

Paul McCartney gaat scheiden

(Novum/AP) - Paul McCartney en Heather Mills gaan uit elkaar. Het paar bevestigde woensdag de hardnekkige geruchten over de scheiding. In een verklaring zeggen McCartney en Mills als vrienden uit elkaar te gaan. "We hebben bijzonder hard geprobeerd onze relatie te laten slagen. We hebben dan ook met droefheid besloten uit elkaar te gaan."

De 63-jarige McCartney en de 38-jarige Heather Mills trouwden vier jaar geleden. De popster en het voormalige model hebben samen een dochter van 2. Volgens geruchten gaat het al een tijdje niet goed met het huwelijk van het paar. McCartney en Mills zouden al enkele weken niet meer in hetzelfde huis wonen. Mills nam haar intrek in hun huis aan de Britse kust, terwijl McCartney verblijft in hun boerderij in het 88 kilometer verderop gelegen dorpje Peasmarsh. Dochter Beatrice zou tussen de twee huizen vervoerd worden door een chauffeur, zodat het echtpaar elkaar niet hoeft te zien.

McCartney ontmoette Mills in 1999, een jaar nadat zijn eerste vrouw Linda stierf aan borstkanker. Paul en Linda McCartney waren 29 jaar getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen