Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vriend Belinda is hondentrainer

Shownieuws

Hondentrainer Thierry Duval is de nieuwe vriend van Belinda Meuldijk. Hij is 23 jaar jonger dan zij. "Het is allemaal nog pril, maar het voelt goed."

Nieuwe vriend Belinda is hondentrainer

Hondentrainer Thierry Duval is de nieuwe vriend van Belinda Meuldijk. De Amsterdammer is 23 jaar jonger dan de ex-vrouw van Rob de Nijs. "Het is allemaal nog pril, maar het voelt goed", zegt de 28-jarige Duval op de website Sterrenstek. "Belinda en ik zijn enorm verliefd en genieten daar ieder moment van de dag van."

De liefde voor dieren heeft de twee samengebracht, vertelt Duval. Ze maken samen een dierenprogramma voor de regionale omroep RTV Utrecht.

Duval moet wennen aan alle plotselinge aandacht die hem nu ten deel valt. "En dat alleen omdat ik nu een relatie heb met een bekende Nederlander." Hij vertelt dat hij daar niet zo op zit te wachten. "Ik ben iemand die graag op de achtergrond blijft."

De nu 51-jarige Belinda trouwde in 1984 met popzanger De Nijs, van wie zij de vaste tekstschrijfster was. Hun scheiding werd eind vorig jaar bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen