Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paul McCartney gaat scheiden'

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills gaan scheiden. Volgens de Daily Mirror heeft de 63-jarige poplegende zijn 38-jarige vrouw gevraagd hun huwelijk te ontbinden.

(Novum/AP) - Paul McCartney en Heather Mills gaan scheiden. Dat meldt de Daily Mirror woensdag. Volgens de Britse krant heeft de 63-jarige poplegende zijn 38-jarige vrouw gevraagd hun huwelijk te ontbinden. Vertegenwoordigers van het paar laten weten dat woensdag een verklaring wordt uitgebracht.

McCartney en Heather Mills trouwden vier jaar geleden. De popster en het voormalige model hebben een dochter van 2. Volgens geruchten gaat het al een tijdje niet goed met het huwelijk van het paar. Ze zouden al enkele weken niet meer in hetzelfde huis wonen.

Mills zou haar intrek hebben genomen in hun huis aan de Britse kust, terwijl McCartney verblijft in hun boerderij in het 88 kilometer verderop gelegen dorpje Peasmarsh. Dochter Beatrice zou tussen de twee huizen vervoerd worden door een chauffeur, zodat het echtpaar elkaar niet hoeft te zien.

McCartney ontmoette Mills in 1999, een jaar nadat zijn eerste vrouw Linda stierf aan borstkanker. Paul en Linda McCartney waren 29 jaar getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen