Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Famke Janssen is tevreden met zichzelf

Shownieuws

Famke Janssen wil haar uiterlijk en karakter niet veranderen. De 40-jarige actrice is blij met zichzelf en raadt andere mensen aan net zo in het leven te staan.

Famke Janssen is tevreden met zichzelf

Famke Janssen wil haar uiterlijk en karakter niet veranderen. De 40-jarige actrice is blij met zichzelf en raadt andere mensen aan net zo in het leven te staan. "Ik vind het belangrijk dat we allemaal leren om okay te zijn met hoe we zijn geboren", zegt Famke tegen Novum Nieuws.

Janssen was dinsdag in Amsterdam bij een voorpremière van haar nieuwste film 'X-Men: The last stand'. Dit derde deel in de gelijknamige sciencefictionreeks vertelt het verhaal over de strijd tussen de twee leiders van een groep mutanten. De ene aanvoerder wil dat de volgers hun speciale krachten opgeven en weer mens worden, terwijl de andere liever heeft dat ze sterk blijven en in afzondering leven.

De in bioscoop Pathé de Munt aanwezige bekende Nederlanders waren na afloop onder de indruk van de film. "Ik ben sprakeloos", kon Victoria Koblenko nog net uitbrengen. "Ik heb nog nooit zoiets gezien, er zitten echt fantastische special effects in." Hockeyinternational en presentatrice Fatima Moreira de Melo vindt de film om een andere reden geweldig. "Hij is voor een groot deel opgenomen in San Francisco en dat vind ik een waanzinnige stad."

Behalve bewondering voor de film overheerste trots vanwege de rol van 'onze' Famke in de Amerikaanse megaproductie. Volgens Hans Klok behoort de actrice 'gewoon tot de top'. "Ze speelt met alle helden van dit moment", zegt de illusionist. Ook Percy Irausquin is fan van Famke. "Ze is nog mooier dan ik dacht." De modeontwerper verklapte zijn doel voor de avond. "Ik hoop straks nog een goed gesprek met haar te hebben."

Naast Famke Janssen schitteren onder meer Halle Berry en Patrick Stewart in 'X-Men: The last stand'. De film gaat volgende week wereldwijd in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen