Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ronnie Spector op Parkpop in Den Haag

Shownieuws

Ronnie Spector geeft op 25 juni een optreden op Parkpop. De zangeres vormt met Ilse DeLange, Melanie C, Di-rect en Kelis de publiekstrekkers van het festival.

Ronnie Spector op Parkpop in Den Haag

Ronnie Spector geeft op 25 juni een optreden op het Haagse festival Parkpop. De zangeres, die in de jaren zestig beroemd werd aan de hand van Beatles-producer Phil Spector, vormt met Ilse DeLange, Melanie C, Di-rect, Normaal en Kelis de publiekstrekkers van het gratis openluchtfestival. Dat maakte de organisatie woensdag bekend.

Ook de Nederlandse gitaarbands Gem en The Sheer staan op het podium in de Hofstad. Het festival in het Zuiderpark heeft dit jaar een speciaal podium waar in de middag bands uit de omgeving van Den Haag optreden. In de avonduren is deze 'XStage' gereserveerd voor urban-muziek, zoals hiphop en r&b.

Dit jaar wordt Parkpop voor de 26e keer gehouden. De formule van het festival blijft dezelfde: een mix van verschillende soorten popmuziek, gespeeld door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Elk jaar bezoeken zo'n 350 duizend mensen het festival. Daarmee is dit het grootste gratis toegankelijke openluchtfestival van Europa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen