Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman verloofd met Keith Urban

Shownieuws

Nicole Kidman heeft de verloving met haar vriend Keith Urban bekendgemaakt. De 38-jarige actrice vertelde het nieuws maandag aan People Magazine.

Nicole Kidman verloofd met Keith Urban

(Novum/AP) - Nicole Kidman is verloofd met haar vriend Keith Urban. De 38-jarige actrice vertelde het nieuws maandag aan People Magazine. Het tijdschrift plaatste het bericht een dag later op de eigen website.

Kidman reageerde op de vraag van een verslaggever van People of ze haar vriend meeneemt naar een gala in New York, waar ze de gastvrouw is. De actrice antwoordde dat ze haar vriend niet zou uitnodigen voor het evenement. "Hij is namelijk mijn verloofde." De manager van Kidman was niet bereikbaar voor commentaar.

Het nieuws komt een week nadat Kidman in een interview met het Amerikaanse Ladies' Home Journal verklaarde nog steeds gevoelens te hebben voor haar ex-man Tom Cruise. "Ik hield van hem en dat doe ik nog steeds", zei Kidman. Ze was tien jaar met Cruise getrouwd. Het stel adopteerde twee kinderen en scheidde vijf jaar geleden.

De 38-jarige uit Nieuw-Zeeland afkomstige Urban werd bekend als zanger. Hij won vorig jaar een Grammy in de categorie 'Beste countryzanger'. Urban en Kidman werden vorig jaar voor het eerst samen gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen