Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend ontmaskerde Milouska Meulens als 'mol'

Shownieuws

De vriend van Milouska Meulens ontmaskerde haar al na drie afleveringen als de 'mol' in 'Wie.. is de mol?'. Ze stelde zich tegen haar karakter in afwachtend op.

Vriend ontmaskerde Milouska Meulens als 'mol'

De vriend van Milouska Meulens ontmaskerde haar al na drie afleveringen als de 'mol' in 'Wie... is de mol?'. De 32-jarige presentatrice van het Jeugdjournaal stelde zich in de bewuste aflevering tegen haar karakter in afwachtend op, vertelt ze woensdag in De Telegraaf. "Bovendien wist hij dat ik de onzekerheid om te verliezen helemaal niet aankan."

Ook een collega van Meulens herkende in haar snel de mol omdat vervelende reacties van deelnemers en kijkers op internet haar koud lieten. "Ze vonden mij onhandig, traag, pesterig, vergeetachtig, slordig, naïef... Het is natuurlijk niet leuk als mensen zo over je praten, maar ik wilde absoluut geen sympathie opwekken. Ik verdroeg het omdat ik maar één doel had, namelijk een zo goed mogelijke mol zijn."

Meulens werd vrijdag in de slotaflevering van 'Wie... is de mol?' ontmaskerd door Frédérique Huydts. De winnares overleed na de opnames van het programma waarin tien kandidaten opdrachten uitvoeren. Een van de kandidaten is de mol die de uitvoering van opdrachten probeert te saboteren. De opnamen van de tweede serie van 'Wie... is de mol?' vonden een paar maanden geleden plaats in Argentinië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen