Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry wil niets extra's voor naakt in film

Shownieuws

Halle Berry vraagt geen extra geld voor het spelen van een naaktrol. In Swordfish waren haar blote borsten te zien. "Ik heb er geen extra geld voor gekregen."

Halle Berry wil niets extra's voor naakt in film

Halle Berry vraagt geen extra geld voor het spelen van een naaktrol. Dat zegt de Amerikaanse filmster deze week in het programmablad Televizier. In de film Swordfish uit 2001 waren haar ontblote borsten te zien. "Ik heb er geen extra geld voor gekregen", zegt de 39-jarige Oscar-winnares.

Hoewel Berry vroeger 'voor geen goud' naakt in een film durfde, heeft ze daar tegenwoordig minder problemen mee. "Ik ben de laatste jaren veel zekerder over mijn lichaam geworden", verklaart de donkere actrice. Berry wil echter niet zomaar naakt op beeld worden gezet, het bloot moet van haar wel 'functioneel' zijn.

Berry is onder meer bekend van rollen in de films X-Men (2000) en Die Another Day (2002). In 2002 won ze een Oscar als beste actrice, voor haar rol in de film Monsters Ball. Haar nieuwste film X-Men: The Last Stand gaat volgende week wereldwijd in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen