Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene van de Laar lost huwelijksmysterie op

Shownieuws

De zwangere Irene van de Laar heeft de vraagtekens rondom het uitstel van haar huwelijk opgelost. "Ik wil liever trouwen met een platte buik en champagne."

De zwangere Irene van de Laar heeft de vraagtekens rondom het uitstel van haar huwelijk, dat deze maand zou plaatsvinden, opgelost. "Ik wil liever trouwen met een platte buik en champagne dan dik en met een spa rood", vertelt ze in een interview met lifestyleblad Beau Monde. Eerder werd bekend dat de bruiloft met vriend Sander niet doorging. In de Hilversumse wandelgangen werd gefluisterd dat Irene niet echt verliefd is op Sander omdat ex-vriend Wessel van Diepen haar grote liefde is.

Van de Laar noemt Van Diepen nog altijd haar zielsverwant, maar zegt te geloven in meerdere grote liefdes in het leven. Ze vindt het heel gewoon dat het contact met haar ex en vader van haar 7-jarige dochter India zo innig is. Toen ze hoorde dat ze zwanger was van Sander was hij een van de eersten aan wie ze het blijde nieuws vertelde. "Hij reageerde buitengewoon lief, betrokken en belangstellend." Ook met de nieuwe vriendin van Wessel, Daphne Bunskoek, heeft ze geen enkel probleem. "Daphne is een fijn en redelijk mens. Daar zit niks naars bij, gewoon een lieve vrouw."

Irene is nu zes maanden in verwachting. Aan stemmingswisselingen ontkomt ze niet. "Sander heeft het flink te verduren gehad. Dat wilde ik wel, dat wilde ik niet. Van de lieve Irene is dan niet zoveel meer over." Ook heeft de brunette last van plaatselijke gewichtstoename en zijn haar borsten drie maten gegroeid. Mede daarom kijkt ze erg uit naar de bevalling. "Dat doe ik namelijk liever dan negen maanden zwanger zijn. Een kind op de wereld brengen, dan weet je pas als vrouw hoe sterk je bent."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen