Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caro Lenssen was verliefd op Elvis

Shownieuws

Caro Lenssen was als 7-jarige verliefd op Elvis Presley. "Ik had geen idee dat Elvis al dood was", zegt de 22-jarige actrice in de Mikro Gids.

Caro Lenssen was verliefd op Elvis

Caro Lenssen was als 7-jarige verliefd op Elvis Presley. "Ik had geen idee dat Elvis al dood was", zegt de 22-jarige actrice deze week in de Mikro Gids. In die periode woonde Caro met haar beroemde moeder Renée Soutendijk, die het wilde maken in Hollywood, in Santa Monica in Californië.

In de Verenigde Staten is The King (1935-1977) nog altijd erg aanwezig, zegt Lenssen. "We gingen altijd op mijn verjaardag naar mijn favoriete restaurant. Zo'n Amerikaanse diner. Dan zat ik bij een nep-Elvis op schoot die liedjes voor mij zong." Het meisje had niet door dat het om een imitator ging.

Op een dag had Caro echter ruzie met een vriendinnetje dat zei: "En Elvis is dood, jij idioot." Toen stortte haar wereld in. "Ik heb een jaar lang niet naar zijn muziek geluisterd."

Zaterdag is Lenssen op Nederland 3 te zien in de televisiefilm Eilandgasten. In het voorjaar van volgend jaar staat zij samen met haar moeder op het toneel in de voorstelling Steel Magnolias. Lenssen heeft momenteel geen werk als actrice. Soms valt zij in als serveerster in het restaurant van een vriendin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen