Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gijs Staverman terug op de radio

Shownieuws

Gijs Staverman is binnenkort weer te beluisteren op de radio. Vanaf oktober krijgt de 40-jarige dj en presentator een dagelijkse show op Q-music.

Gijs Staverman is binnenkort weer te beluisteren op de radio. Vanaf oktober krijgt de dj en presentator een dagelijkse show op Q-music. Dat maakt het radiostation woensdag bekend. Volgende maand is Staverman ook al op de zender te horen. Dan neemt hij de ochtendshow 'Je dag is goed' tijdelijk over van Jeroen van Inkel.

De 40-jarige Staverman vindt radio 'het meest bijzondere dat er is'. "Daar wil ik vanaf nu weer iedere dag mee bezig zijn." De invulling van zijn nieuwe radioprogramma is nog niet duidelijk, maar Gijs zegt woensdag in De Telegraaf het liefst een show te maken die een combinatie is van actualiteiten en goede muziek. Met de nadruk op dat laatste. "Muziek is een van de weinige dingen die mensen kan verbinden. En dat is hard nodig in deze maatschappij."

Staverman begon zijn radiocarrière in 1979 bij radio Veronica, waar hij de Top 40 en Ook Goeiemorgen presenteerde. Vorig jaar was hij voor het laatst op de radio te horen met Staverman's Classics op Yorin FM. Op televisie was hij te zien met programma's als Countdown, Boobytrap en Staverman Ziet Alles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen