Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chazia Mourali helemaal klaar voor het moederschap

Shownieuws

Chazia Mourali is helemaal klaar om moeder te worden. Dat ze 43 is tegen de tijd dat ze gaat bevallen, vindt de roodharige presentatrice geen enkel probleem.

Chazia Mourali is helemaal klaar om moeder te worden. Dat ze 43 is tegen de tijd dat ze gaat bevallen, vindt de roodharige presentatrice geen enkel probleem. "Alles wordt tegenwoordig maar weggestopt in statistieken en leeftijden. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat het per vrouw verschillend kan zijn", zegt ze woensdag in De Telegraaf. "Ik heb nooit gerookt of drugs gebruikt, drink slechts af en toe een wijntje en eet heel gezond. Dat zijn zeker factoren die meespelen."

De 42-jarige Chazia is zwanger van haar vriend, neurochirurg Marc Schröder, die ze vorig jaar leerde kennen op een modeshow. De relatie is door de zwangerschap in een stroomversnelling geraakt, maar als je ouder bent weet je ook beter wat je wilt, denkt Chazia. "Bijvoorbeeld dat het gras niet groener is bij de buren. En inmiddels hebben wij allebei onze professionele dromen waargemaakt. En we hebben zoveel met elkaar gemeen."

De baby wordt in januari verwacht. Wat het wordt weet Chazia nog niet, maar er is al wel een lijstje met namen. Die heeft haar onlangs overleden schoonvader voor zijn dood gemaakt. "Direct toen mijn schoonvader wist dat ik zwanger was, is hij het lijstje met namen gaan maken. Wie weet gebruiken we er in januari eentje van."

Chazia Mourali, die bekend staat om haar scherpte en sarcasme, presenteerde programma's als De Zwakste Schakel, Char, Het Medium en de Achmea Kennisquiz.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen