Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pinkpop bijna uitverkocht

Shownieuws

Popfestival Pinkpop is bijna uitverkocht. Met nog twee weken te gaan zijn vijftigduizend van de zestigduizend beschikbare kaarten verkocht.

Pinkpop bijna uitverkocht

Popfestival Pinkpop is bijna uitverkocht. Met nog twee weken te gaan zijn vijftigduizend van de zestigduizend beschikbare kaarten verkocht. Dat maakt organisator Buro Pinkpop dinsdag bekend.

Pinkpop wordt van 3 tot en met 5 juni georganiseerd in het Limburgse Landgraaf. Tijdens het driedaagse popfestival vinden dit jaar onder meer optredens plaats van de Red Hot Chili Peppers, Keane, Franz Ferdinand, Paul Weller, dEUS en Racoon. De slotdag van het festival wordt rechtstreeks uitgezonden op Nederland 3.

Dit jaar wordt Pinkpop voor de 37e keer georganiseerd. Het is daarmee het oudste openluchtpopfestival van Nederland. Vorig jaar vielen de bezoekersaantallen tegen. De eerste twee dagen kwamen ongeveer dertienduizend muziekliefhebbers naar het festival, op de laatste dag waren er twintigduizend. Het festivalterrein kan dertigduizend bezoekers per dag aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen