Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen eet moederkoek uit nieuwsgierigheid

Shownieuws

Giel Beelen eet later deze week een placenta op omdat hij nieuwsgierig is naar de smaak. "Ik wil aan het einde van mijn leven zeggen dat ik weet hoe 't smaakt."

Giel Beelen eet moederkoek uit nieuwsgierigheid

Giel Beelen eet later deze week een placenta op omdat hij nieuwsgierig is naar de smaak. "Bij mij heeft deze nieuwsgierigheid vooral de overhand om dit te doen", verklaart de diskjockey van 3FM maandag in RTL Boulevard. "Ik wil aan het einde van mijn leven kunnen zeggen dat ik weet hoe moederkoek smaakt."

Een placenta is weefsel dat in de baarmoeder via de navelstreng de verbinding vormt tussen de moeder en haar ongeboren kind. Maandag maakte Beelen in zijn ochtendprogramma op 3FM bekend dat hij donderdagochtend moederkoek tot zich neemt op de radio.

De deejay loopt al vijf jaar met het idee rond, maar door de uitlatingen van Tom Cruise raakte het plan in een stroomversnelling, verklaarde hij. Cruise zei vorige maand dat hij de placenta van zijn verloofde Katie Holmes wilde opeten zodra zij was bevallen. Het is niet bekend of de acteur zijn belofte is nagekomen.

Beelen heeft de moederkoek gekregen van een vriendin die dit weekeinde is bevallen. Chef-kok Pierre Wind maakt de placenta voor hem klaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen