Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kidnap kinderen Jordan en Peter Andre verijdeld'

Shownieuws

De beveiliging van het Britse topmodel Jordan en haar man Peter Andre is aangescherpt. Het gezin wordt bewaakt nadat is gedreigd de kinderen te ontvoeren.

'Kidnap kinderen Jordan en Peter Andre verijdeld'

De beveiliging van het Britse topmodel Jordan en haar man Peter Andre is aangescherpt. Het gezin wordt door de politie bewaakt nadat is gedreigd de kinderen te ontvoeren. Dat meldt de Engelse krant News of the World. De Britse geheime dienst, Scotland Yard, bevestigt de bedreiging in de krant.

Het stel heeft met Junior een zoon van elf maanden. Verder heeft Jordan, wier echte naam Katie Price is, met de 3-jarige Harvey een zoon uit een eerder huwelijk. Het gezin woont in een landhuis in East Sussex.

De dreiging lijkt te komen van een internationale bende, schrijft de krant. De politie zou via informanten in de onderwereld achter de ontvoeringsplannen zijn gekomen. Criminelen wilden volgens de krant een van de kinderen van het stel ontvoeren en een miljoen pond (bijna 1,5 miljoen euro) aan losgeld eisen. Jordan en Peter Andre waren zich volgens de krant niet bewust van het gevaar en zijn door de politie op de hoogte gebracht.

De krant ziet een verband met de ontvoeringszaak van de familie Beckham. In 2002 werden vijf mannen opgepakt die voormalig Spice Girl Victoria Beckham en haar zoontje Brooklyn zouden hebben willen ontvoeren. Een rechtszaak tegen de vijf is er uiteindelijk nooit van gekomen, omdat de kroongetuige onbetrouwbaar bleek.

De 27-jarige Jordan en de zes jaar oudere Andre ontmoetten elkaar in 2004 bij de Engelse versie van het televisieprogramma 'Bobo's in de bush'. Ze trouwden vorig jaar. Een woordvoerder van Jordan wilde in de krant niet reageren op de kwestie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen