Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper DMX krijgt berisping na rel in vliegtuig

Shownieuws

DMX is gearresteerd op de Londense luchthaven Heathrow na een rel in een vliegtuig. De Amerikaanse rapper werd vrijgelaten met een waarschuwing.

Rapper DMX krijgt berisping na rel in vliegtuig

DMX is op de Londense luchthaven Heathrow gearresteerd na een rel aan boord van een vliegtuig. De Amerikaanse rapper is later vrijgelaten met een waarschuwing. Dat meldt de BBC maandag. De 35-jarige DMX, die in werkelijkheid Earl Simmons heet, zou hebben geweigerd de instructies van vliegtuigpersoneel op te volgen.

DMX vloog van New York naar Londen. Nadat hij tijdens de landing had geweigerd zijn gordel vast te maken, alarmeerde de gezagvoerder de politie op Heathrow. DMX is in de Britse hoofdstad voor een optreden.

Het is niet de eerste keer dat DMX met de politie in aanraking komt. In november werd de rapper veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeventig dagen. Hij had tweemaal een verkeersovertreding begaan, terwijl hij voorwaardelijk vrij was en zijn rijbewijs was ingenomen.

Behalve door zijn muziek is DMX bekend als acteur. Hij speelde onder meer in de films 'Never die alone' (2004) en 'Romeo must die' (2000).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen