Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Honden profiteren van modecollectie

Shownieuws

Daryl van Wouw en Ilja Visser hebben een kledingcollectie voor de Dutchypuppy Foundation ontworpen. De winst gaat naar deze stichting van Bridget Maasland.

Mode-ontwerpers Daryl van Wouw en Ilja Visser hebben een kledingcollectie voor de Dutchypuppy Foundation gemaakt. De winst van de collectie gaat naar de stichting van presentatrice Bridget Maasland, die aandacht vraagt voor zwerfhonden en de mishandeling van honden.

De collectie wordt zondag en maandag gepresenteerd tijdens de Modefabriek, een modebeurs in de Amsterdamse RAI. Zowel Bridget als oud-Idol Jim Bakkum zijn zondag aanwezig als de kleding geshowd wordt op de catwalk. Na de presentatie is de kleding in diverse winkels te koop.

De 31-jarige Bridget is de beschermvrouwe van de Dutchypuppy Foundation. Haar hond Tibbs is ambassadrice van de stichting. Ook Jim is ambassadeur. Bridget poseerde eerder dit jaar in Playboy om geld te verdienen voor de stichting.

Naast de presentatie tijdens de Modefabriek zijn ontwerpers Van Wouw en Visser vrijdag beide met hun eigen collectie te zien tijdens de Amsterdam International Fashion Week.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen