Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue lanceert eigen parfum

Shownieuws

Kylie Minogue brengt een eigen parfum op de markt. Dat laat cosmeticaconcern Coty weten. Het bedrijf heeft samen met het popidool een geurlijn ontwikkeld.

Kylie Minogue brengt een eigen parfum op de markt. Dat heeft cosmeticaconcern Coty bekendgemaakt. Het bedrijf heeft samen met de Australische zangeres een geurlijn ontwikkeld die in de herfst wordt gelanceerd in Australië, Groot-Brittannië en Ierland. Het is de bedoeling dat het geurtje daarna in heel Europa en Azië op de markt komt.

Het parfumbedrijf verklaart de keuze voor Kylie door haar populariteit bij vrouwen 'die niet ophoudt bij een bepaalde leeftijd of landsgrenzen'. "Haar succes als artiest en zakenvrouw, gecombineerd met haar charme en haar doorzettingskracht in moeilijke tijden hebben haar tot een rolmodel gemaakt." Vorig jaar werd borstkanker bij het 38-jarige popidool geconstateerd. Na begin dit jaar kankervrij te zijn verklaard, werkt ze nu hard aan een comeback.

Het is de eerste keer dat de zangeres een parfumlijn introduceert. Het bedrijf roemt de betrokkenheid van Kylie bij het project. "Ze heeft grote passie en toewijding laten zien bij de ontwikkeling van de geur." De zangeres verklaart zelf dan ook met veel plezier aan het project te hebben gewerkt. "De lancering van mijn parfum valt samen met een nieuw hoofdstuk in mijn leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen