Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Barend helpt bij talkshow Maasland & Geel

Shownieuws

Frits Barend helpt Bridget Maasland en Cees Geel met hun dagelijkse talkshow op Talpa, die vanaf dit najaar te zien is. Op welke manier is nog niet duidelijk.

Frits Barend helpt bij talkshow Maasland & Geel

Frits Barend helpt Bridget Maasland en Cees Geel met hun dagelijkse latenight-talkshow op Talpa, die dit najaar op de buis verschijnt. Hoe de 59-jarige Amsterdammer deze taak zal invullen is nog niet helemaal duidelijk. Barend stopte dit jaar zelf met het presenteren van Barend & Van Dorp, waarvan 960 afleveringen zijn gemaakt sinds 1989.

In Late Night met Maasland & Geel ontvangen Bridget en Cees iedere dag gasten uit de wereld van politiek, sport, kunst en cultuur. Het programma wordt gezien als de opvolger van Barend & Van Dorp, mede doordat het op hetzelfde tijdstip wordt uitgezonden.

Frits heeft goede herinneringen aan zijn tijd bij Barend & Van Dorp, maar voelde zich regelmatig 'een slaaf van zijn werk'. "Ik deed het ontzettend graag, ik was een gewillige slaaf en ik vond dat werk het leukste wat er was", zei hij maandag bij de najaarspresentatie van Talpa. "Maar ik merk nu dat ik de vrijheid ongelooflijk omarm."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen