Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DiCaprio schiet gehandicapte Madonna-fans te hulp

Shownieuws

Leonardo DiCaprio is bij een concert van Madonna in New York twee fans in rolstoelen te hulp geschoten. Hij bood ze een vip-plaats aan toen ze waren weggeduwd.

Acteur Leonardo DiCaprio is tijdens een concert van Madonna in New York twee fans in rolstoelen te hulp geschoten. Hij bood ze een plaatsje aan in het vipgedeelte vlakbij het podium, nadat ze door andere fans aan de kant waren geduwd en niets meer konden zien. Dat meldt het persbureau Wenn.

Een van de gehandicapte fans, een 28-jarige man, had een kaartje gekocht voor een felbegeerde plek vooraan. Toen Madonna opkwam werd hij echter weggeduwd door andere fans die de popster goed wilden zien. Door al het gedrang viel hij bijna uit zijn rolstoel.

Toen de man niet meer terug naar voren kon komen, niets meer kon zien en door een beveiligingsmedewerker werd toegeblaft aan de kant te gaan, schoot DiCaprio hem te hulp. "Waarom kom je niet bij mij zitten, dan schuif ik wel op", zei de blonde filmster, die een speciale plaats had in het vipgedeelte vlak voor het podium. Kort nadat de 31-jarige acteur de gehandicapte daar had neergezet, besloot hij ook een vrouw in een rolstoel een plaatsje aan te bieden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen