Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe cd Rowwen Hèze in aantocht

Shownieuws

Rowwen Hèze brengt binnenkort een nieuwe cd uit. Het album heet 'Rodus & Lucius', naar twee honden. De eerste single van de cd verschijnt op 7 augustus.

Rowwen Hèze brengt binnenkort een nieuwe cd uit. Het album, getiteld 'Rodus & Lucius' is de eerste uitgave op RHAM bv, het eigen platenlabel van de band. De cd is vernoemd naar twee honden die tijdens de opnamen in de studio rondliepen. Op 7 augustus verschijnt de eerste single van het album, 'Vechte, valle en opstaon'.

Paul Nieskens, de manager van Rowwen Hèze, is blij met de mogelijkheden die het eigen label de band biedt. "Met het oprichten van RHAM hebben we nu naast een platenlabel een eigen boekingskantoor, management en uitgeverij."

Na een tijdje zoeken heeft de Limburgse band een distributeur gevonden die het album aan de man gaat brengen. De keuze viel op Rough Trade Distribution, dat ook de muziek van Katie Melua uitgeeft. Directeur Paul Davies van Rough Trade zegt 'alles uit de kast te trekken om de verwachtingen van de band waar te maken'.

Rowwen Hèze brak in 1992 door met de single 'Bestal mar'. In het najaar begint de Limburgse band aan een clubtournee door Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen