Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty werkt aan soloalbum

Shownieuws

Pete Doherty is bezig met een soloalbum. Zijn soloproject betekent niet het einde van zijn band Babyshambles. De band werkt momenteel ook aan een nieuwe cd.

Pete Doherty is bezig met een soloalbum. Dat zegt de rocker op de website van het Britse muziektijdschrift NME. Zijn soloproject betekent niet het einde van zijn band Babyshambles, zegt de veelbesproken Brit. De band werkt momenteel ook aan een nieuw album.

Doherty onthult dat zijn solo-cd een akoestisch album wordt, dat niet te vergelijken is met de muziek van de Babyshambles. "Het wordt anders omdat ik de enige artiest ben", verklaart hij nuchter. De werktitel van het album is 'The implant sessions', een verwijzing naar het implantaat met Naltrexone dat hij wil laten inbrengen om van zijn drugsverslaving af te komen.

De 27-jarige ex van topmodel Kate Moss vertelt verder dat hij erover nadenkt om te gaan verhuizen. Hij wil buiten Londen gaan wonen om 'alle verleidingen' te ontwijken. "Ik zit er aan te denken om een klein huisje te kopen buiten de stad", zegt hij. "Gewoon een kleine vijver, mijn gitaar en verder niets."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen