Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oma: Brad Pitt heeft nog geen trouwplannen

Shownieuws

Brad Pitt wil nog niet trouwen met zijn vriendin Angelina Jolie. Volgens zijn oma wil de acteur geen beloftes meer doen.

Brad Pitt wil nog niet trouwen met zijn vriendin Angelina Jolie. Dat vertelt zijn oma aan het persbureau Wenn. Volgens de 88-jarige Betty Russell heeft de acteur het nog steeds moeilijk met zijn scheiding van Jennifer Aniston vorig jaar.

Volgens zijn oma vertelde Brad haar in een telefoongesprek dat hij geen beloftes meer wil doen die hij niet kan nakomen. "Hij beloofde zijn laatste vrouw op hun trouwdag dat ze voor altijd samen zouden zijn, en dat is niet gelukt. Brad is een gevoelige ziel die zeker wil zijn dat hij een volgende keer zijn belofte wel kan houden."

De 42-jarige acteur vertelde zijn oma verder dat hij erg gelukkig is met Angelina, hun pasgeboren dochter Shiloh en twee geadopteerde kinderen, Maddox (4) en Zahara (1). "Hij heeft een bijzondere band met Maddox. Ze vertellen elkaar geheimpjes."

Zijn grootmoeder is blij dat haar kleinzoon zijn geluk gevonden heeft. "Brad wilde altijd al kinderen en vervult zijn vaderrol met verve." Ze weerlegt de geruchten dat zijn familie een hekel heeft aan Angelina. "De familie was gek op Jennifer. Maar nu is hij met Angelina en hij is erg gelukkig met zijn leven. Dus dat is goed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen