Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aguilera minder sexy op nieuw album

Shownieuws

Christina Aguilera klinkt minder sexy op haar nieuwe album. "Mijn nieuwe imago is wat zachtaardiger."

(Novum/AP) - Christina Aguilera klinkt minder sexy op haar nieuwe album. Dat zegt de 25-jarige zangeres in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Newsweek. "Mijn nieuwe imago is wat zachtaardiger. Mensen nemen seks veel te serieus tegenwoordig."

Aguilera zegt wel trots te zijn op het imago dat ze uitstraalde op haar laatste album 'Stripped', vooral omdat het heftige reacties uitlokte. "Sommige mensen vonden het helemaal te gek, terwijl anderen het intens haatten. Er was geen tussenweg."

De zangeres zegt verder dat er nooit sprake was van enige frictie tussen haar en collega-ster Britney Spears, zoals vaak in de media is beweerd. "We waren goede vrienden, maar de media zagen twee succesvolle zangeressen met blond haar en probeerden ons tegen elkaar uit te spelen."

Het nieuwe dubbelalbum van Aguilera, 'Back to basics', verschijnt 15 augustus. Voor 'Back to basics' werkte de zangeres onder meer samen met Gangstarr-producer DJ Premier en de voormalige 4 Non Blondes-zangeres Linda Perry. De eerste single van het album, 'No other man', kwam vorige maand uit en staat momenteel op de zeventiende plaats in de Nederlandse Top 40.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen