Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil en The White Stripes in The Simpsons

Shownieuws

Dr. Phil en The White Stripes maken hun intrede in de serie The Simpsons. Ook filmsterren als Natalie Portman en Keifer Sutherland komen naar Springfield.

Dr. Phil en The White Stripes maken in het nieuwe televisieseizoen hun intrede in de animatieserie The Simpsons. Behalve de tv-psychiater en de rockband komen de filmsterren Natalie Portman en Keifer Sutherland naar Springfield, de fictieve woonplaats van de Amerikaanse familie.

Joe Mantegna, vooral bekend van 'The godfather part III', spreekt ook in het zeventiende seizoen van de serie de stem in van maffiabaas Fat Tony. Eerder namen onder anderen de bandleden van U2 en Red Hot Chili Peppers stemmen voor hun rekening.

Het nieuwe seizoen is vanaf 10 september te zien op de Amerikaanse televisiezender Fox Network. In Nederland zendt Veronica momenteel het vijftiende seizoen uit. Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen op de Nederlandse televisie zijn te zien.

The Simpsons zijn sinds 17 december 1989 te zien op de Amerikaanse televisie. Daarmee maken ze de langst lopende animatieserie uit de geschiedenis. De vierhonderdste aflevering wordt in mei uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De serie heeft door de jaren heen diverse prijzen in de wacht gesleept en kreeg in 2000 een eigen ster op de Hollywood Walk Of Fame.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen