Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geruchten over dochter baren Lionel Richie zorgen

Shownieuws

Lionel Richie maakt zich zorgen om zijn Nicole. Zanger liet zich negatief uit over media-aandacht voor zijn geadopteerde dochter.

Geruchten over dochter baren Lionel Richie zorgen

(Novum/AP) - Lionel Richie maakt zich zorgen om zijn dochter Nicole. Dat zei hij in een interview met het Amerikaanse programma Access Hollywood. De zanger liet zich daarin negatief uit over de media-aandacht voor het gewichtsverlies van zijn geadopteerde dochter. "Het doet mij meer pijn dan haar."

Nicole Richie staat de laatste tijd in het middelpunt van de aandacht omdat ze steeds meer gewicht lijkt te verliezen. De ster uit de realityserie The Simple Life gaf onlangs in een interview met het tijdschrift Vanity Fair toe dat ze te dun is, maar ze ontkende een eetprobleem te hebben.

Haar vader hoopt niet dat Nicole zich door de hausse aan negatieve media-aandacht uit het veld laat slaan. "Het voordeel is dat ze zich bewust is van de negatieve kant van beroemd zijn", vertelt hij. "Ze heeft haar hele leven niets anders van mij gehoord, dus ze weet wat ze kan verwachten."

Maandag werd bekend dat de 24-jarige Nicole in de muzikale voetsporen van haar vader treedt. Ze vertelde aan de Schotse krant Daily Record bezig te zijn met de opname van een cd en al zes nummers klaar te hebben. "De liedjes gaan over mijn leven, over opgroeien en een vrouw worden. Ze gaan over het besef dat het leven fantastisch en mooi is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen