Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John de Mol start tweede televisiezender

Shownieuws

John de Mol begint volgend jaar een tweede televisiezender. De mediatycoon is al eigenaar van Talpa, dat sinds augustus vorig jaar uitzendt.

John de Mol begint een tweede televisiezender. Dat maakte de mediatycoon maandag in Hilversum bekend bij de najaarspresentatie van zijn eerste zender Talpa, waar de programmering voor het nieuwe televisieseizoen bekend werd gemaakt.

Volgens De Mol zijn alle benodigde uitzendlicenties binnen en komt de zender er waarschijnlijk binnen een jaar. Details over de nieuwe zender gaf hij nog niet prijs. Wel is duidelijk dat het in tegenstelling tot Talpa om een zender gaat die 24 uur per dag uitzendt.

De Mol was met productiebedrijven John de Mol Producties en Endemol verantwoordelijk voor succesvolle televisieprogramma's als Medisch Centrum West en Big Brother. In augustus vorig jaar startte hij Talpa, waarvoor hij een keur aan televisiepersoonlijkheden strikte. Op Talpa waren populaire programma's als Gooische Vrouwen te zien, maar ook programma's die niet aan de verwachtingen voldeden, zoals NSE.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen