Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Las Ketchup moet zingen op blote voeten

Shownieuws

Las Ketchup heeft op blote voeten gerepeteerd voor het Songfestival. De hoge hakken van de Spaanse dames zakten weg in kleine gaten in het podium.

Las Ketchup, de Spaanse deelnemer aan het Eurovisie Songfestival, was maandag gedwongen de eerste repetitie in Athene op blote voeten af te werken. De hoge hakken van de dames zakten weg in kleine gaten in het podium. De organisatie van het Songfestival beloofde de problemen met het podium zo snel mogelijk op te lossen.

Las Ketchup is niet bang voor een tegenvallende prestatie op het Songfestival in Griekenland. De Spaanse deelneemsters nemen graag risico's. Daarom doen ze mee. Dat vertelde de groep maandag op een persconferentie in de Griekse hoofdstad Athene, meldt de Griekse omroep ERT.

Zaterdag strijdt Las Ketchup voor Spanje in de finale van het Songfestival met het nummer Bloody Mary. Spanje is een van de veertien landen die rechtstreeks zijn geplaatst voor de finale van zaterdag. De leden van de meidengroep zijn al lange tijd fans van het muziekspektakel en wilden het evenement graag zelf meemaken. "We gaan er zaterdag het allerbeste van maken", zei het trio, dat vier jaar terug een zomerhit scoorde met The Ketchup Song.

Donderdag vindt de halve finale van het Songfestival plaats. Voor Nederland strijdt Treble daarin voor een plaats in de finale van zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen