Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon maakt zich zorgen om zijn moeder

Shownieuws

Gordon is bezorgd over de slechte gezondheid van zijn moeder. "Mama gaat niet goed." De moeder van Gordon overleefde meerdere hartinfarcten en longkanker.

Gordon is bezorgd over de slechte gezondheid van zijn moeder. "Mama gaat niet goed", schrijft de volkszanger maandag op zijn website. De moeder van Gordon heeft een slechte gezondheid: ze overleefde meerdere hartinfarcten en longkanker. Momenteel herstelt ze van een longontsteking.

De zanger was op Moederdag bij zijn moeder thuis, samen met zijn zeven broers en zussen met wie hij sinds januari weer goed contact heeft. Tijdens de eerste jaren van zijn bekendheid had hij weinig contact met hen. Gordon vertelt op zijn website dat zijn moeder geniet van de herstelde band tussen haar kinderen. "Het was weer een ouderwets kippenhok met als spil mijn lieve moeder, die zo gelukkig is dat we allemaal weer in goede harmonie met elkaar omgaan."

Het baart de entertainer echter zorgen dat zijn moeder zondag al haar kinderen bij elkaar wilde hebben. "Mijn moeder vindt Moederdag maar niks", weet hij. "Dit keer wilde ze per se dat iedereen zou komen. Dat vind ik raar, zou ze aanvoelen dat het afscheid nadert?"

Gordon heeft een goede band met zijn moeder en is bang haar te verliezen. "Elke keer bekruipt me het gevoel van afscheid nemen. Gedag zeggen tegen de liefste persoon in mijn leven zal genadeloos hard zijn." Gordon schrijft er nog niet klaar voor te zijn om zijn moeder te moeten missen. "Wie moet ik dan bellen na elk tv-optreden? Wie moet er dan nog kritisch zijn over mij en mij terechtwijzen?"

De zanger gaat er vanuit dat de vechtlust van zijn moeder haar voorlopig in leven houdt. "Ze zal zich niet gewonnen geven. Als ze de strijd verliest, dan is het haar lichaam dat haar in de steek laat, want mentaal krijg je haar er niet onder."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen