Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko baalt soms van acteren

Shownieuws

Victoria Koblenko heeft tijdens de opnamen van 'Doodeind' overwogen om haar acteercarrière te beëindigen. Ze zegt dit in een interview in weekblad Viva.

Victoria Koblenko heeft tijdens de opnamen van de horrorfilm 'Doodeind' meerdere malen overwogen haar acteercarrière te beëindigen. De 25-jarige actrice zegt dat in een interview in het weekblad Viva. "Bij de opnamen van 'Doodeind' waren er dagen dat ik acht uur moest wachten, zonder internet of telefoon. Dan dacht ik soms: ik hang mezelf op."

Koblenko praat in het interview ook over haar relatie met FC Groningen-speler Evgeny Levtsjenko. De actrice zegt dat een relatie met een voetballer onderhouden niet altijd even gemakkelijk is. "Ik beschouw voetbal als mijn grootste vijand. Als iemand bij mij op één staat, vind ik dat ik hetzelfde van hem mag verwachten. Maar dat is nu niet zo."

De voormalige soapactrice is momenteel bezig met de opnamen van 'Doodeind', die op 3 augustus in première gaat. De Amerikaanse filmmaker Quentin Tarantino heeft recentelijk laten weten interesse te hebben voor de rechten van 'Doodeind'. Hij zou een internationale versie van de film willen maken. Tarantino staat bekend als een groot horrorliefhebber.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen