Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend in de bres voor George Michael

Shownieuws

De vriend van George Michael heeft gevraagd de zanger met rust te laten. Hij deed dat in News of the World, dat foto's van Michael op een homohangplek afdrukte.

De vriend van George Michael heeft Britse verslaggevers gevraagd de zanger met rust te laten. Kenny Goss, al tien jaar de partner van de zanger, deed dat in een interview met de Britse sensatiekrant News of the World, nadat Michael werd gefotografeerd op een bekende homo-ontmoetingsplaats in London. De krant heeft de foto's gepubliceerd.

De 43-jarige zanger werd gefotografeerd toen hij 's nachts in de bosjes van Hampstead Head kuste met een 58-jarige man. Michael reageerde naar verluidt woedend toen hij de aanwezigheid van de fotografen opmerkte. "Ben je homoseksueel? Rot dan op, dit is mijn cultuur", citeerde News of the World hem.

Goss heeft de krant laten weten dat het voorval geen invloed zal hebben op zijn relatie met de voormalige Wham!-ster en wenste er verder niet op in te gaan. "George heeft al gezegd wat hij wilde zeggen. We laten dit incident achter ons en gaan nu weer verder met ons leven."

In 1998 werd de zanger gearresteerd wegens onbehoorlijk gedrag op een openbaar toilet in een park in Beverly Hills in Los Angeles. Ook dit jaar kwam hij meermaals in opspraak. Zo werd hij gearresteerd voor drugsbezit en reed hij met zijn Range Rover tegen drie geparkeerde auto's aan, zonder de eigenaars te informeren. De zanger is momenteel bezig aan een wereldtour, die hem op 2 en 4 november ook naar Ahoy' in Rotterdam brengt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen