Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather blijft bij Paul in de buurt

Shownieuws

Heather Mills McCartney heeft een huis gekocht in de buurt van een huis van haar ex-man Paul McCartney. Dit meldt de Britse krant de Daily Mail zondag.

Heather Mills McCartney heeft een huis gekocht in de buurt van een woning van haar ex-man Paul McCartney. Dit meldt de Britse krant Daily Mail. Haar nieuwe huis ligt op vijftien minuten rijden van een van de panden van de 64-jarige McCartney. Om welk van de zeven huizen van ex-Beatle het gaat, wordt niet gemeld in de Britse krant.

Mills heeft in het Britse East Sussex al een huis op haar naam staan. Dit huis van ruim 2,9 miljoen euro is gekocht in 2001. De 38-jarige Mills kocht het nieuwe huis voor bijna 806 duizend euro. Mills en McCartney bezochten het huis afzonderlijk. Uit kadastrale gegevens bleek dat het huis negen dagen nadat in mei bekend werd dat de twee uit elkaar gingen is gekocht.

Vijf jaar geleden traden ze met elkaar in het huwelijk. Er is veel geschreven over het verleden van Mills. Zo werd beweerd dat ze een verleden had in de prostitutie. Ook kwamen er pornografisch getinte foto's van Mills naar buiten. Eerder gaven McCartney en Mills de media de schuld van hun scheiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen