Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams riskeert woede Guy Ritchie

Shownieuws

Robbie Williams heeft een nummer opgenomen met de titel 'She's Madonna'. Daarin bezingt hij hoe Guy Ritchie zijn ex-vriendin keihard liet vallen voor Madonna.

Robbie Williams haalt zich mogelijk de woede op de hals van regisseur Guy Ritchie. Voor zijn nieuwe, nog titelloze album heeft hij een nummer opgenomen met de titel 'She's Madonna'. In het lied bezingt hij hoe Ritchie zijn relatie met tv-presentatrice Tania Strecker verbrak om de simpele reden dat hij superster Madonna had gestrikt. Dat meldt de Britse krant The Mirror. Volgens een insider zal Ritchie het nummer niet kunnen waarderen.

Robbie had zelf ook een relatie met Strecker en heeft mogelijk inspiratie opgedaan door haar verhalen over Guy Ritchie. "Kijk, ik hou echt heel veel van je, maar zij is Madonna", zou de regisseur Tania hebben gezegd toen hij de relatie verbrak.

Eerder deze zomer liet Robbie het liedje aan een nietsvermoedende Madonna horen, meldt The Mirror. De popster had geen idee dat het nummer op haar echtgenoot sloeg en keurde het goed.

Het nieuwe, experimentele electropop-album van Williams komt later dit jaar uit. De Brit werkte daarvoor samen met producent William Orbit en met The Pet Shop Boys.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen