Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edsilia Rombley was een moederskindje

Shownieuws

Zangeres Edsilia Rombley was vroeger een echt moederskindje. Dat zegt haar moeder Sylvia deze week in een interview in het tijdschrift Glossy.

(Novum/AP) - Edsilia Rombley was een echt moederskindje. Dat zegt haar moeder Sylvia deze week in een interview in het tijdschrift Glossy. Moeder en dochter praten in het interview onder andere over familiebanden en de jeugd van de 28-jarige zangeres. "Edsilia hing als een klein kind aan mijn rokken en durfde mij niet los te laten."

Edsilia heeft altijd opgekeken naar haar nu 51-jarige moeder en beschouwt haar nog steeds als haar grote voorbeeld. "Mijn moeder had een fulltimebaan, maar ik ben nooit wat tekort gekomen." Hoewel de band met haar moeder sterk is, zijn ze geen beste vriendinnen. "Ik heb met mijn moeder een echte moeder-dochter-relatie. Dat verschil moet er blijven."

Rombley treedt dit jaar in het huwelijk met platenproducer Tjeerd Oosterhuis. De 34-jarige Oosterhuis is vooral bekend van de groep Total Touch, die hij met zijn zus Trijntje oprichtte. De zangeres zegt dat het meteen klikte tussen Tjeerd en haar moeder. "Tjeerd en ik gaan regelmatig met onze moeders uit. Dat zien we als een bedankje voor al die jaren dat ze voor ons gezorgd hebben."

Vorige maand is de laatste single van Edsilia Rombley uitgebracht, getiteld 'Dat ben ik van jou'. De nieuwe Nederlandstalige cd van de zangeres wordt in oktober verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen