Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans krijgen voorproefje van Spiderman-film

Shownieuws

Spiderman-fans werden dit weekend getrakteerd op exclusieve beelden van de nieuwe Spiderman-film. De film komt niet voor de volgende zomer in de bioscopen.

Fans krijgen voorproefje van Spiderman-film

(Novum/AP) - Spiderman-fans zijn in het weekend getrakteerd op exclusieve beelden van de nieuwe Spiderman-film. De film is niet voor de volgende zomer in de bioscopen te zien. Toch kregen bezoekers van Comic-Con, de grootste beurs voor stripboeken in de Verenigde Staten, zaterdag al een voorproefje.

Regisseur Sam Raimi bracht met producer Laura Ziskin en enkele hoofdrolspelers uit de film een bezoek aan de beurs in San Diego, om vragen van fans te beantwoorden. Na het gesprek werden de fans verrast met beelden van de nog niet voltooide film. Hoewel er over de verhaallijn van 'Spiderman 3' nog weinig bekend is, liet de 46-jarige Raimi alvast doorschemeren dat Venom, de slechte dubbelganger van Spiderman, een belangrijke rol speelt in de film.

De 30–jarige Tobey Maguire, die de rol van Spiderman vertolkt, sluit een mogelijk vervolg op de nieuwe film niet uit. "De film zal een open einde hebben. Als er nog verhalen verteld moeten worden, gaan we dat zeker doen."

De eerste twee Spiderman-films, 'Spiderman 1' uit 2002 en 'Spiderman 2' uit 2004, hebben in de Verenigde Staten samen meer dan 776 miljoen euro opgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen