Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miss Puerto Rico mooiste van de wereld

Shownieuws

Miss Puerto Rico, Zuleyka Rivera, is zondagavond in Los Angeles verkozen tot Miss Universe 2006. Miss Japan werd tweede en Miss Zwitserland derde.

(Novum/AP) - Miss Puerto Rico, Zuleyka Rivera, is zondagavond in Los Angeles verkozen tot Miss Universe 2006. Vrienden en modellenbureaus vinden dat de 18-jarige schone de volmaakte latino-look heeft, schreef zij in haar cv voor de missverkiezing. Als tweede en derde eindigden de Japanse Kurara Chibana en de Zwiterse Lauriane Gillieron.

Zuleyka Rivera kreeg de met diamanten bezette kroon opgezet door Miss Universe 2005, de Canadese Natalie Glebova. Ook kreeg ze een cheque van bijna tweehonderdduizend euro.

Tijdens de persconferentie na afloop werd het de kersverse miss, die geruime tijd in een uit metalen schakels bestaande jurk onder de felle lampen had gestaan, even te veel. Ze viel flauw. Ze werd door een omstander opgevangen en kreeg een glaasje water.

De 55e editie van de Miss Universe-verkiezing, waaraan 86 schoonheden meededen, is wereldwijd door ongeveer zeshonderd miljoen mensen bekeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen