Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Elizabeth Hurley trouwt in september'

Shownieuws

Elizabeth Hurley trouwt in september met haar vriend Arun Nayar. Dat meldt The Sun. De 41-jarige brunette en de Indiase miljonair kregen in 2003 een relatie.

Actrice Elizabeth Hurley stapt in september in het huwelijksbootje met haar vriend Arun Nayar. Dat meldt de Britse krant The Sun. De 41-jarige brunette en de 42-jarige Indiase miljonair kregen in 2003 een relatie, kort na de breuk tussen Liz en producent Stephen Bing, de vader van haar zoontje Damian. Daarvoor had de actrice veertien jaar iets moois met acteur Hugh Grant.

Volgens de krant trouwt het paar in het exclusieve hotel Barnsley House in het Engelse Gloucestershire. Een insider zegt in The Sun dat de gasten op het huwelijk voornamelijk zullen bestaan uit beroemdheden uit de film- en modewereld. Eerder werd gefluisterd dat Liz in India zou trouwen. Daarbij zou ze haar eigen feest betreden gezeten op een olifant en gekleed in een traditionele rode sari.

Het huwelijk zou het eerste zijn voor Hurley en het tweede voor Nayar. De miljonair scheidde vorig jaar van het Italiaanse model Valentina Pedroni. Mogelijk wordt Elton John, een van de beste vrienden van Liz, gevraagd als getuige.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen