Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Londense shows Kylie in zes minuten uitverkocht

Shownieuws

De twee concerten die Kylie Monigue in januari geeft in Londen zijn binnen zes minuten uitverkocht. Inmiddels zijn vier extra concerten ingelast.

De twee concerten die Kylie Monigue volgend jaar geeft in de Wembley Arena in Londen waren dit weekeinde in een tijdsbestek van zes minuten uitverkocht. Dat melden verschillende Britse media en de website van de popprinses. Inmiddels zijn vier extra concerten ingelast. Volgens de BBC zijn voor twee daarvan zijn ook al geen kaartjes meer beschikbaar.

De 38-jarige Kylie moest haar Showgirl Tour in 2005 afblazen nadat bij haar borstkanker was geconstateerd. Begin dit jaar werd ze kankervrij verklaard en onlangs liet ze weten de tour weer op te pakken onder de naam Showgirl Homecoming. De eerste concerten zijn in november in thuisland Australië. In januari is ze in Londen. Voor Nederland staan geen concerten gepland.

Op haar website schrijft Kylie dat ze 'helemaal ondersteboven' is van de succesvolle kaartverkoop en de loyaliteit van haar fans. "Zorg dat jullie je dansschoenen klaar hebben voor mijn optredens", adviseert ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen