Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie zet strijd tegen Anna Nicole Smith voort

Shownieuws

Anna Nicole moet nog steeds de hand op de knip houden. De familie van oliemiljardair Howard Marshall II heeft gezworen de stijd om de erfenis voort te zetten.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith moet nog steeds de hand op de knip houden. De familie van de onlangs overleden E. Pierce Marshall, die jarenlang met haar in een bittere strijd was verwikkeld om het fortuin van zijn vader, heeft gezworen het gevecht tegen het voormalige Playboy-model voort te zetten. De familie is zelfs meer toegewijd dan ooit tevoren, laat ze weten in een verklaring in The Dallas Morning News. Voorheen was vooral Pierce actief in de strijd om de miljarden van zijn vader.

De 38-jarige blondine trouwde in 1994 met de olietycoon J. Howard Marshall II, die toen 89 was en een jaar later overleed. Sindsdien twisten diens zoons en Anna Nicole om de erfenis. In 2002 liet Pierce haar uit het testament van zijn vader schrappen, wat door de rechtbank werd bekrachtigd. Anna Nicole ging echter niet bij de pakken neerzitten, en in maart werd besloten dat ze de zaak opnieuw voor de rechter mag brengen.

De familie van Marshall laat weten te handelen uit respect voor Pierce, die een maand geleden onverwachts overleed aan een agressieve infectie. Een van de advocaten van Smith hoopt met de 'nieuwe gezichten' sneller tot een overeenkomst te komen dan met Pierce. Hij was tot op het laatste moment onvermurwbaar en zette alles op alles om er zeker van te zijn dat Anna Nicole geen cent zou krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen