Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede start voor Boer zoekt Vrouw

Shownieuws

Boer zoekt Vrouw heeft zondag ruim 1,7 miljoen kijkers getrokken. In het datingprogramma stelden tien boeren zich voor in de hoop een vrouw te vinden.

De eerste aflevering van de tweede serie van Boer zoekt Vrouw heeft zondag met ruim 1,7 miljoen kijkers een goede start gemaakt. In het KRO-programma stelden tien boeren zich aan Nederland voor, in de hoop via deze weg de liefde van hun leven te vinden. Presentatrice Yvon Jaspers reisde het land door om de boeren op te zoeken en aan de tand te voelen over hun ideale vrouw.

De uitslag van het RTL 4-programma Dancing with the Stars trok zondagavond 1,8 miljoen kijkers. De danswedstrijd werd gewonnen door schaatsster Barbara de Loor.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse boeren naar Boer zoekt Vrouw kijkt. Ongeveer 51 duizend boeren en tuinders volgden vorig jaar het eerste seizoen van het datingprogramma. Een uitzending van Boer zoekt Vrouw was vorig jaar het best bekeken programma op de Nederlandse televisie dat geen sport bevatte. Meer dan drie miljoen mensen bekeken de bewuste aflevering.

Vrouwen wier hart sneller is gaan kloppen bij het zien van een van de boeren kunnen een brief schrijven. In september is het vervolg van de serie te zien, waarin de boeren de vrouwen met de leukste brieven in levenden lijve ontmoeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen