Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alice Cooper krijgt sleutel van Alice

Shownieuws

Alice Cooper ontving zondag de sleutel tot het stadje dat zijn naam draagt. De rockster bracht op verzoek een bezoek aan Alice in North Dakota.

(Novum/AP) - Alice Cooper heeft de sleutel ontvangen van het plaatsje dat zijn naam draagt. De rockster bracht zondag een bezoek aan Alice in North Dakota, op verzoek van het gemeentebestuur. Niet alleen werd hem de gouden stadssleutel overhandigd, er werd ook een marmeren plaat onthuld om het bezoek van Alice aan Alice te gedenken.

Volgens burgemeester Dan Lund opent de stadssleutel 'niet zoveel deuren'. Het plaatsje met zestig inwoners heeft een kleine supermarkt, een brandweerkazerne en een bar. "Maar Alice is een gave gast en Alice is een gaaf stadje. Het is gewoon leuk om dit soort dingen te doen."

De komst van de 58-jarige rocker naar Alice zorgde voor veel opwinding. Ruim duizend mensen waren getuige van zijn bezoek. Volgens Lund was er niet zoveel te doen geweest sinds het honderdjarige bestaan van het gehucht in 2000. "Alice was hier maar dertig minuten, maar het was het meer dan waard. Hij vond het erg leuk. Hij schudde handen en deelde handtekeningen uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen