Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira Knightley is geen leuke vriendin

Shownieuws

Keira Knightley vindt zichzelf een vreselijke vriendin. Dat vertelt ze in een interview met Elle. "Ik snap niet dat iemand het met mij uithoudt."

Keira Knightley vindt zichzelf een vreselijke vriendin. Dat vertelt de actrice in een interview op de website van het tijdschrift Elle. "Ik snap niet dat iemand het met mij uithoudt. Ik ben een emotioneel wrak."

Knightley zegt heel snel overstuur te raken. "Ik raak heel snel in paniek. En dat gaat dan alleen maar over heel onbenullige dingen." Ruzie valt er ook niet te maken met de 21-jarige actrice. "Iedereen die ooit met mij is uitgeweest kan beamen dat ik de vreselijke gewoonte heb om te huilen als ik kwaad ben. Ik kan daar dan ook niet meer mee stoppen."

De actrice heeft nog meer slechte gewoonten, zoals de neiging puistjes uit te knijpen. "Ik heb veel last van puistjes en knijp die dan uit voor de spiegel. Dat is natuurlijk niet heel aantrekkelijk."

Ondanks al deze slechte eigenschappen heeft de ster uit 'Pirates of the Caribbean' niet te klagen over mannelijke aandacht. Na meerdere relaties, onder meer met model Jamie Dornan, woont ze sinds kort samen met Rupert Friend, haar tegenspeler uit 'Pride & prejudice'.

De actrice wil in het interview niet ingaan op de relatie. "Ik praat niet over mijn privéleven." Toch geeft ze wel aan dat een relatie moeilijk te combineren is met haar drukke bestaan. "Het is bijna onmogelijk", zegt ze. "Je probeert tijd vrij te maken voor je familie, een man en vrienden. En op hetzelfde moment moet je toch continu bellen en internetten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen